Nesesugere

alltid tilgjengelig på barnerommet

Nosiboo Pro er en elektrisk høykvalitets neseaspirator som suger rent tette barneneser på et øyeblikk. Gled deg over barnevennligheten og den designvinnende utformingen for bruk i hjemmet

perfekt på tur!  

Nosiboo Go er det nyeste medlemmet i vår produktfamilie. Den er effektiv, kompakt, ladbar og klar til å bli tatt med overalt!

trygg hjelp nattestid 

Nosiboo Eco er praktisk, stille og skånsom. Et ideelt valg for natten. Den lar deg håndtere problemer med tett nese selv mens barnet ditt sover. Den trenger verken filter eller strøm. 

Neseinhalator

Bli kjent med vår brukervennlige neseinhalator: Nosiboo Snif! Med bare naturlige ingredienser gir den både lindring og forebygger respiratorisk ubehag, ved hjelp av aromaterapi og saltkrystaller. Nosiboo Snif er effektiv på en skånsom måte. Og flere gode nyheter: Inhalatoren er så kompakt at den passer i lommen. En favoritt for barna!

100% naturlige halite saltkrystaller

Vår inhalator inneholder rå saltkrystaller fra Praid-saltgruvene, en av de største i Europa. Saltet har blitt testet og funnet effektivt for å fremme lettere pust.

Et naturlig alternativ til medisin 

Naturlige ingredienser virker! Tørt salt har blitt brukt i tusenvis av år når det har oppstått respiratoriske problemer. I kombinasjon med aromaterapi er dette en trygg behandling uten bivirkninger.

100 % ren essensiell olje

Vår essensielle oljeblanding har blitt grundig testet og utvalgt av Panarom, en verdenskjent aromaterapiekspert. 100 % rene ingredienser kommer fra biologisk kontrollert jordbruk.

Barnevennlig Happy Orange aroma

Happy Orange aroma har blitt utviklet eksklusivt for Nosiboo av Panarom. Denne essensielle oljeblandingen av herlige aromaer gir et løft og godt humør.

Prisvinnende og harmonisk design

Det unike og attraktive designet har blitt inspirert av naturens harmoni. Inhaleringsprosessen blir derfor enda mer hyggelig for barna.